Haber

Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu unutulmaz bir konser verdi

Şef Ali Hikmet Gökçen yönetimindeki sahnede sahne alan Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, söylediği melodilerle izleyicilere unutulmaz bir konser yaşattı. Korolar performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı.

Gaziemir Belediyesi kursiyerlerinden oluşan Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, belediyenin düzenlediği konserde seyirci karşısına çıktı. Şef Ali Hikmet Gökçen yönetimindeki konserde sahne alan müzik grubu, söyledikleri melodilerle Gaziemirlilere duygusal bir gece yaşattı. Konserde müzik topluluğu, koro ve solo olarak müzikseverlerin gönlünde yer bulan unutulmaz halk müziği eserlerini seslendirmiş, başarılı performansıyla dinleyicilerden tam not almıştır. Stajyerlerin düet performansları da beğeni topladı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere yoğun ilgi gösteren müzikseverler, koronun seslendirdiği türkülerle unutulmaz saatler yaşadı. Performansları profesyoneller kadar iyi olan ve iki saatten fazla sahnede kalan müzik topluluğu, izleyiciler tarafından alkışlandı.

Sahneye çıkan ve Şef Ali Hikmet Gökçen’e hatıra objesi takdim eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “5 yıldır konserlerinizi büyük bir keyifle dinliyorum. Sizlerle birlikte sahneye çıktım, türküler söyledim. 5 yıl önce yola çıktık, kültür ve sanatla kalkınacağız dedim. İlk işimiz Atatürk’tü.” “Kültür Merkezi’nin yenilenmesiydi. Kültür ve sanatsız hayat olmaz. Kadim kültürü ve halk müziğini yaşattığınız için Ali Hikmet Gökçen hocamıza, müzisyenlerimize, koro üyelerimize ve siz değerli dinleyicilerimize teşekkür ediyorum. Anadolu’nun canı var” dedi.

Konser, koro ve izleyicilerin 10. Yıl Marşı’nı hep birlikte büyük bir coşkuyla söylemesiyle sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu